top of page
Over ons
foto_folder.png

​Mirette van Dreumel,
Holos Massagetherapeut
ZenMir Massages

              In mijn leven hebben een aantal gebeurtenissen een grote rol gespeeld in wie ik nu ben en kan zijn. Het verlies van mijn partner en de vader van onze zoon hakte er enorm in. Vervolgens liep ik totaal vast in rouw, het overleven en  een burn-out. In 2014 startte ik met de opleiding Holos Massage. Tijdens deze opleiding heb ik mijn pad naar herstel verder gevonden.

Ik begeleid mensen in hun persoonlijke bewustwording en groei die bij een sessie voorop mag staan. Door niet in te vullen maar te voelen krijgt het lijf de tijd om een eerlijk antwoord te geven, niet wat we gewend zijn: verklaren vanuit gedachtepatronen. 

Wil je meer in contact komen met jezelf, je gevoelsleven en jouw binnenwereld? Dan kan massagetherapie de ingang zijn.

Holos massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij we van praten, denken en verklaren overgaan naar voelen. Het lijf heeft het meeste baat bij evenwicht, Yin en Yang, wanneer het lichaam uit evenwicht raakt kan ziekte ontstaan. Dit betekent dat ook de minder leuke dingen in het leven te verdragen zijn. Zijn met wat is. Het hoeft niet weg, jij bent sterk genoeg om te dragen.

 

Massagetherapie helpt om blokkades op te ruimen, energiestromen in balans te brengen en het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn gang te laten gaan. 

janieke-duijf-columbacare-1.jpg

Janieke Duijf,
integratief psychotherapeut
ColumbaCare

             Vanuit het diepe dal van een klinische depressie, zwaar lijden van een kind met Anorexia en vastlopen in eigen coping (verslaving) ben ik in herstel geraakt. Vanuit deze levenservaring ben ik in 2018 gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor psychotherapie. Dit maakt mijn cirkel rond, wat ik zelf aan kracht en hulp heb ontvangen kan ik nu doorgeven. Ik begeleid mensen die vast zijn gelopen weer in beweging te krijgen op hun levenspad. Vanuit het bewuste denken en handelen naar weer voelen en in contact zijn met jezelf, zodat jij kan herstellen. Een gelukkig leven voor jou is mijn hoogst haalbare doel. 

Ben jij vastgelopen op jouw levenspad, ervaar je blokkades of ben je op zoek naar nieuw perspectief? Kortom ben jij nieuwsgierig naar wat jij kan veranderen in jouw binnenwereld?  Deze verandering vindt plaats op het diepst liggende niveau in jouw binnenwereld. De integratieve methode werkt veelal met imaginaire interventies op verschillende niveaus van trance Dit maakt het voor jouw mogelijk je blokkades aan te pakken en op  te lossen en dan is herstel mogelijk. Gelukkig zijn in het hier en nu!

Door meer grip op je problemen te krijgen ben jij in staat te genezen en ontstaat groei.

bottom of page